Sociale woningen te koop

Print
Puurs - Wie de prijs van woningen op de privémarkt te hoog vindt, moet niet wanhopen. In Puurs zijn er nog sociale woningen te koop.
BR>
De sociale bouwmaatschappij voor koopwoningen De Kleine Landeigendom heeft vorige maand nog maar net twaalf woningen verkocht in de Leuk in Ruisbroek maar ze heeft nog andere projecten op stapel staan. In de Keulendam komen tegen de bouwvakantie dertien galerijwoningen klaar. Dit zijn appartementen met dit verschil dat ze een eigen aparte toegang hebben en voorzien zijn van een daktuin. Voor volgend jaar wil de maatschappij haar woningenbestand daar uitbreiden met nog eens twintig.

Langs de Spoorwegkaai in Puurs, vlak bij het station, zouden tegen de bouwvakantie volgend jaar ook nog negen woningen met twee tot vier slaapkamers moeten klaar zijn en op het Flierke kan de maatschappij binnenkort beginnen met de bouw van zes woningen voor kleine gezinnen. In de Leuk in Ruisbroek kan na de bouwvakantie wellicht de bouw van nog eens tien huizen beginnen. Er zijn ook nog plannen voor huizen in Breendonk, maar die zijn momenteel nog te vaag.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio