Vijftig kilometer filerijden richting Antwerpen

Print
Zandhoven - Vier ongevallen veroorzaakten maandagvoormiddag op de E313 een file van zo'n vijftig kilometer richting Antwerpen. In de staart van de file richting Antwerpen gebeurden liefst drie zware ongevallen. Omstreeks 14.30u was de weg weer vrijgemaakt.
BR>
11.10u, Massenhoven

In Massenhoven (Zandhoven) raakten een terreinwagen en drie vrachtwagens in de staart van de structurele file richting Antwerpen. Een persoon liep daarbij lichte verwondingen op, maar de ravage was groot. De snelweg werd tot 12u volledig afgesloten en de politie organiseerde omleidingen.

11.30u, Pulle

In de file die ontstond door het ongeval in Massenhoven gebeurde om 11.30u een ongeval in Pulle (Zandhoven). Een vrachtwagen knalde tegen 85 km per uur op een caravan die stapvoets reed. Het Nederlands koppel in de wagen die de caravan trok, liep zeer lichte verwondingen op. De caravan was volledig vernield.

12u, Deurne

Een vrachtwagen met een oplegger geladen met grote platen arduin werd in Deurne verrast door de kijkfile die richting Hasselt stond. De bestuurder remde fel. Daardoor begon de oplegger te slingeren en kwamen de spanbanden die de arduinen platen vasthielden los. De lading belandde op het linkerrijvak en een deel van het arduin ging over de middenberm. Daar kwam het op de baanvakken van de andere rijrichting terecht.

12.30u, Herentals

In de staart van de file die daarop ontstond reed een vrachtwagen in op een andere vrachtwagen. De klap zorgt voor een kettingreactie. In het totaal deelden drie vrachtwagens en twee personenwagens in de klappen. Eén wagen geraakt gekneld tussen twee vrachtwagens. De bestuurster werd zwaargewond.

AK
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio