Kinderclub palmt nieuw gebouw in

Print
Rijkevorsel - De Kinderclub van Rijkevorsel heeft een nieuw lokaal langs de Hoogstraatsesteenweg ingepalmd. De plus-zesjarigen kunnen voortaan terecht in een gerenoveerd schoolgebouwtje.
BR>
Het gemeentebestuur van Rijkevorsel opende het voorbije weekend de nieuwe lokalen van de buitenschoolse kinderopvang. De kinderen en hun ouders konden op een kinderfeest zelf het gebouw langs de Hoogstraatsesteenweg verkennen.

Een aannemer bouwde het voormalige schoolgebouwtje om tot nieuwe speellokalen van de Kinderclub. Het lokaal deed ook lange tijd dienst al kaarthuisje. De kaarters zijn intussen verhuisd naar een ruimte in het oude klooster in de Molenstraat.

De Kinderclub van Rijkevorsel barst al geruime tijd uit haar voegen. De kinderopvang palmde de boven- en benedenverdieping in van lokalen naast de bibliotheek in de Molenstraat.

De coolkids, kinderen vanaf zes jaar, verhuisden naar het gerenoveerd gebouwtje langs de Hoogstraatsesteenweg. Bij grotere activiteiten of tijdens extra drukke momenten gebruikt de Kinderclub de lokalen op de bovenverdieping nog wel.

De nieuwe lokalen grenzen aan het speelpleintje aan de achterkant van de huidige ruimten van de Kinderclub.

BVDL
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio