Pennenzakkenrock programmeert voor klein en groter

Print
Mol - De affiche voor het kinderrockfestival Pennenzakkenrock is zo goed als volledig. Opvallend is de uiteenlopende programmatie waarin zowel de jongste bezoekertjes als de veertienjarigen zich kunnen vinden.
BR>
Pennenzakkenrock is op donderdag 28 juni aan zijn dertiende editie toe. Aan de basisprincipes raken de organisatoren niet. Naast een stevige affiche op een hoofdpodium en een dreunende dancetent blijft de randanimatie uiterst belangrijk. Ook dit jaar is het provinciaal domein Zilvermeer een groot pretpark voor een dag.

Voor het muzikale gedeelte programmeert Pennenzakkenrock dit jaar zeer breed. "Het festival richt zich op acht tot veertien jarigen. De muziekinteresses zijn dan ook zeer uiteenlopend", verduidelijkt organisator Geert Snoeckx.

"Voor de kleinsten zijn er de Planken en de Ketnetband. Voor de oudsten zetten we Nailpin op het hoofdpodium. Daartussen schuiven we Sandrine, Stan Van Samang, Roel Vanderstukken, Udo, de Ketnetband, Kaye Styles, Reborn, Sarah, Festeyn en de onvervangbare Sam Gooris."

In de marquee doen naar goede gewoonte de regionale deejays hun ding. Zij krijgen dit jaar versterking van Kate Ryan, Da Rick en de Freestylers uit Groot-Brittannië.

MK
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio