Overval op zaak in dakmateriaal

Print
Merksem - Twee overvallers, een verkenner en een uitvoerder, beroofden maandagavond de 37-jarige Erwin Van Evelgem. Die was zijn zaak in dakmateriaal op de Deurnsebaan aan het afsluiten, toen hij werd overvallen.
BR>
"Zo'n minuutje voor ik werd overvallen, kwam er een gast binnen. Hij zei dat hij zijn dak wilde repareren en vroeg tot hoe laat de zaak open was", zegt Erwin Van Evelgem, bedrijfsleider van Ivarex. "Het was tien na vijf. Ik zei: 'Tot vijf uur'. Daarmee wist die gast genoeg. Hij zag ook dat het magazijn gesloten was, dat alleen mijn auto nog op het erf stond. Ineens krabbelde hij terug. Hij zou de volgende keer eerst bellen. Ik gaf hem nog een kaartje en weg was hij."

Geen minuut later - Erwin zat alweer voor zijn computer - stond een in het zwart geklede slanke en gemaskerde man achter hem. "Hij richtte een pistool op mij en eiste geld. 'Of ik maak u kapot', siste hij nog."

Erwin kon niet anders dan de kassa te openen en er de bankjes uit te halen. "Ik hoop dat ze die gasten pakken. Ik zie zijn ogen nog voor me. Die was klaar om te doden. Voor een beetje geld. Juist daarom doe ik een oproep tot getuigen. Zo'n krapuul moet van de straat. Misschien heeft iemand, die in de file stond tussen de Bredabaan en de brug van de Azijn, hen zien wegrennen? Het zou mooi zijn mocht zo'n getuige de politie bellen."

JVB
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio