Fietsen Goossens verandert in nieuwe winkelruimte

Print
Hemiksem - De vroegere fietsenwinkel Rijwielen Goossens in de Heuvelstraat in Hemiksem staat een nieuw leven te wachten als handelsruimte. De verbouwingen zijn begonnen, maar de nieuwe eigenaar is er nog niet uit wat er precies komt.
BR>
In 1972 startte Jan Goossens in de Heuvelstraat een fietsenwinkel en baatte die bijna 30 jaar uit. De eigenaar en zijn echtgenote zijn intussen overleden en het pand werd verkocht. Johan Bruyninckx, zoon van loodgieter Bruyninckx aan de overkant van de straat, wil er een nieuwe handelszaak van maken.

Aanvankelijk had hij de bedoeling er een Vespa-winkel te beginnen, maar dat plan gaat meer dan waarschijnlijk niet door. "Ik moet er nu nog eens over slapen wat ik er mee gaan doen. Ofwel begin ik er iets anders zoals een winkel voor snowboardbenodigdheden of zo, ofwel zet ik de ruimte te huur", zegt hij.

De verbouwingen zijn alleszins gestart. In de zomer moet alles klaar zijn. "Alles wordt op de benedenverdieping uitgebroken om een nieuwe verdeling van de ruimte te maken. Aanvankelijk had ik juni vooropgesteld om klaar te zijn, maar dat is wat onderschat. Het zal een paar maanden langer duren", aldus de nieuwe eigenaar.

BaR
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio