Dieven beroven kledingwinkel

Print
Vosselaar - Enkele gangsters hebben in de nacht van maandag op dinsdag een brutale ramkraak gepleegd op kledingwinkel Subliem langs de Antwerpsesteenweg in Vosselaar. De daders vernielden een raam en verdwenen met ruim 600 kledingstukken.
BR>
Kledingwinkel Subliem is gevestigd op het drukke kruispunt van de Antwerpsesteenweg met Hofeinde in Vosselaar. In de loop van de nacht van maandag op dinsdag verbrijzelden dieven de etalage van de winkel. Ze gingen aan de haal met honderden kledingstukken van merken zoals Seven, Guess en Mason's.

De uitbaatster van de naburige krantenwinkel merkte dinsdagochtend het gat in de etalage op. Er lagen ook enkele kledingstukken op de stoep voor de winkel. Ze verwittigde de zaakvoerster die in Turnhout woont en de politie.

"De inbrekers hebben vooral dameskledij meegeroofd", leggen Bea Borré en Jess De Backer van Subliem uit. "Die kleding lag aan de voorkant van de winkel. Dat deel was bijna helemaal leeggeplunderd. In de herenafdeling verdween alleen een aantal broeken."

Spoorloos

"Een andere buurvrouw beweert dat ze om een uur 's nachts een bonk heeft gehoord. Maar we snappen niet goed dat aan dit druk kruispunt niemand iets van de inbraak heeft gezien", zeggen de kledijverkoopsters. "Het is moeilijk om de hele winkel op korte tijd opnieuw vol met kleding te leggen. Door het goede weer begint de drukte in de winkel nu pas echt goed."

De daders van de ramkraak zijn nog altijd spoorloos. De voorbije weken zijn in de Kempen nog enkele kledingwinkels beroofd. Zo sloegen dieven toe bij kledingwinkel Charlie in Retie en bij Wimpy in Mol. Getuigen van de ramkraak in Vosselaar kunnen zich melden bij de politie op het telefoonnummer 0800-25.101.

Bart VAN DEN LANGENBERGH
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio