Battle of the stones belooft spektakel

Print
Rumst - De scouts en gidsen organiseren op zaterdag 14 april 2007 een derde editie van hun 'Battle of the Stones'. Een survival of the fittest op het scherpst van de snede in de Rumstse klei in het dorpscentrum en naastliggende park.
BR>
Battle of the stones is een tweejaarlijkse avontuurlijke wedstrijd voor teams van sportievelingen. Ploegen van vier personen strijden om de hoogste eer waarbij een goede combinatie van teamwork, fysieke conditie en inzicht essentieel is om te slagen.

Tijdens de vorige edities van Battle of the Stones waagden de deelnemers zich onder meer aan een reuzegrote ladder van twaalf meter, een gekke fiets en een Bulk Carrier (parcours dat moet worden afgelegd met een boomstam).

De verwachtingen voor 2007 zijn hoog gespannen. "Het belooft nog spannender en spectaculairder te worden", zegt woordvoerder Pol Vermeersch. "Iedereen met zin voor avontuur, teamspirit en een basisconditie kan deelnemen. We richten ons wel vooral op Antwerpse jongeren, maar ook minder jonge kandidaten en vooral supporters zijn welkom."

Dit initiatief van de Rumstse scouts en gidsen krijgt de steun van het Antwerpse provinciebestuur en ook het Belgische leger. Zij zorgen voor een death-ride vanuit de kerktoren.

JW
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio