Trio beleeft vuurdoop

Print
Niel - Drie meisjes van vijftien riepen zo'n twee jaar geleden een muzikaal groepje in leven. Zuiver als amusement treden ze op voor ouders, grootouders en familieleden. Daar komt morgen, woensdag, verandering in. Voor de eerste keer tonen ze hun kunnen voor een groot publiek.
BR>
Roxanne De Wachter, Silke Colaes en Lisa Nauwelaerts kennen elkaar van in de kleuterschool. Ze blijven wellicht vriendinnen voor het leven. Playbacken, zingen en dansen is een van hun hobby's. Het gebeurde vaker dat ze in de tuin of op de zolder van Roxannes oma voor ouders of grootouders een optreden verzorgden. Het trio zette onlangs een show op touw, die op de succesnummers uit de periode 1945-2000 terugblikt.

"De show bevat nummers van bekende artiesten en zanggroepen", verduidelijkt Roxanne. "Ik vermoed dat onze show bij de ouderen allerhande herinneringen zal oproepen. We brengen onder meer nummers van Abba, de Backstreet Boys en The Andrews Sisters. Uiteraard ontbreken ook Elvis Presley en Gwen Stefani niet."

Het trio kreeg vorige maand het verzoek om in het Woon- en Zorgcentrum Maria Booschap op te treden. "We moesten wel even slikken toen ons dit voorstel werd gedaan", lacht Roxanne. "In de tuin of op zolder traden we op voor zo'n tien tot vijftien toeschouwers. Bovendien waren het allemaal mensen die we kenden. In Maria Boodschap zal het de eerste keer zijn dat we voor een groot publiek komen te staan. Dit wordt alleszins onze vuurdoop."

De show staat vandaag, woensdag, geprogrammeerd om 14u. De toegang is gratis.

PVR

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio