Tast'Toe komt naar Waasland Shopping Center

Print
Sint-Niklaas - Twee maanden na het faillissement van Baïoli in het Waasland Shopping Center (WaSC) is de naam van de opvolger van de horecazaak bekend. Na het succes van zijn wokrestaurant Tast'Toe in het Wijnegem Shopping Center (WSC) opent het bedrijf Frajo's nu in Sint-Niklaas een soortgelijke zaak.
BR>
Dag op dag één jaar na zijn opening werd Baïoli begin 2007 failliet verklaard. Ondanks de hoge verwachtingen van zaakvoerder Serge Verboven kon het aanbod van wereldkeuken uit alle windstreken de bezoekers van het WaSC blijkbaar onvoldoende bekoren om de snellehapkeuken rendabel te maken en te houden. Baïoli was in Sint-Niklaas een proefproject.

"De verhuur van de leegstaande zaak is op amper twee maanden tijd beklonken", klinkt manager Brigitte Kerremans van het WaSC tevreden. "Het concept van Tast'Toe bestaat al in Wijnegem en het heeft daar succes. Het draait op Oosterse en Westerse keuken. De bereidingen zijn voornamelijk wokgericht. Centraal in de zaak staat een kookeiland."

De opening van Tast'Toe zal normaal samenvallen met de start van het nieuwe schooljaar. "De inrichting vereist ingrijpende werkzaamheden. Donderdag is het pand binnenin volledig ontmanteld en afgebroken. Dat geeft de nieuwe huurder beter zicht op de mogelijkheden van de ruimte. Nu wordt er begonnen met de opmeting en het uittekenen van de plannen. In tegenstelling tot Baïoli zal Tast'Toe wel zitplaatsen in de eigen ruimte hebben. De zaak zal ook gebruik maken van de zitplaatsen in de foodcourt", weet Kerremans.

YV

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio