Provinciedomein stoomt klaar voor hete zomer

Print
Nijlen - Het provinciedomein van Kessel-Lo (Leuven) is klaar voor een spetterende zomer. Net als de voorbije jaren staan tal van attracties en natuurlijk het openluchtbad centraal om de kinderen een leuke tijd te bezorgen.
BR>
Voor de zomer echt van start kan gaan, moet er nog wat gewerkt worden. De stormen van de voorbije weken hadden tot gevolg dat een aantal bomen sneuvelden en nog andere gekapt moesten worden. De populieren worden vervangen door nieuwe bomen.

Op de hengelvijver werd zevenhonderd kilo witvis gezet en half mei volgt nog een lading paling. Dit ales voor het hengelkamp voor jongeren dat half mei zal plaatsvinden.

Om de andere attracties en het verwarmd openluchtzwembad te bemannen, komen dertien seizoensmedewerkers in dienst. Het zwembad opent officieel tijdens het weekend van Hemelvaart, op 17 mei.

In tegenstelling tot de voorbije jaren zullen er geen domeinfeesten plaatsvinden in juni. Maar geen paniek voor de feestvierders, het zomerseizoen zal op 12 oktober worden afgesloten met een spetterend slotfeest.

Wie naar het provinciedomein komt, kan dat best met het openbaar vervoer of met de fiets. Wie toch de wagen neemt, kan die een hele dag stallen op een van de parkings voor 2 euro.

ILo

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio