Slachtoffer beroving aan beterende hand

Print
Schilde - De inwoonster van Schilde die zondagochtend 25 maart bewusteloos aan de Turnhoutsebaan werd aangetroffen, is inmiddels iets aan de beterende hand.
BR>
Op zondag 25 maart pakte de wandeling naar de bakker voor de ochtendbroodjes voor een 57-jarige inwoonster van Schilde niet goed uit. Rond 8.15u moet ze een zware val hebben gemaakt. Ze werd bewusteloos aangetroffen op de hoek van Turnhoutsebaan en Vloeyenbergdreef. Gezien haar zware letsel en het ontbreken van haar handtas en boodschappentas zijn er vermoedens dat de val is veroorzaakt door een auto die vluchtmisdrijf pleegde, of een bromfietser.

Rond 9u kreeg haar echtgenoot het alarmerende telefoontje dat zijn vrouw naar het Sint-Jozefziekenhuis in Malle was overgebracht. Zijn naam wil hij liever niet in de krant. "Het paspoort van mijn vrouw is diezelfde dag nog terug gevonden op de parking aan het nieuwe kerkhof aan de Pastorijdreef. Maar haar boodschappentas is pas een paar dagen later aangetroffen aan De Pont bij Schildehof, en mij terugbezorgd. Het gaat beter met mijn vrouw, maar ze zal zeker nog een week in het ziekenhuis moeten blijven. De Paasdagen hadden wij ons anders voorgesteld."

Persmagistraat Dominique Reyniers leidt tezamen met de Recherche Voorkempen het onderzoek: "Wij hebben tot nu toe nog geen aanknopingspunten en zoeken naar getuigen die rond die tijd in de buurt of op de Turnhoutsebaan waren. Misschien liet er net iemand zijn hond uit en zag of hoorde iets. Hoe klein ook, alle hulp is welkom. Normaal is er rond die tijd flink wat volk op de been, maar door de zomertijd was het eigenlijk die ochtend nog maar 7.15 uur."

WJ

Gratis meldnummer: 0800-91 119 of e-mailen naar: opsporingen@politie.be
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio