Infrabel voert spoorwerken uit in A'pen-Berchem tijdens paasweekend

Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, maakt van het lange paasweekend gebruik om spoorwerkzaamheden uit te voeren aan de spoorwissels ter hoogte van het knooppunt Antwerpen-Berchem.

Belga

Van zaterdagochtend 7 april om 22.30 uur tot dinsdagochtend 10 april om 4.30 uur is het niveau +1 van Antwerpen-Centraal door de werkzaamheden buiten gebruik. Het nieuwe -2 niveau blijft wel in dienst.

Reizigers van de IC-C treinen Kortrijk-Antwerpen en van de IC-G treinen Oostende-Antwerpen kunnen in Antwerpen-Berchem overstappen op andere treinen om met enkele minuten vertraging van en naar Antwerpen-Centraal te reizen.

De treinen uit Neerpelt en Turnhout en de stoptreinen uit Sint-Niklaas rijden via Antwerpen-Oost om met enkele minuten vertraging Antwerpen-Centraal te bereiken.

Het aanpassen van de spoorwissels in Antwerpen-Berchem zal het mogelijk maken om op een flexibele manier gebruik te maken van het nieuwe perronniveau -2 in Antwerpen-Centraal en van het -1 niveau dat begin december 2007 in gebruik wordt genomen.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio