Neurotische paaskonijnen

Print

Paasvakantie boordevol games voor Nintendo DS

De klokken en de Paashaas gaan ook mee met hun tijd. Het zou ons niet verbazen als ze videogames brengen. Voor de Gameboy-liefhebber is er alvast genoeg keuze. In dit kwartet hebben wij onze tanden gezet.

BR>

Mindquiz

Slecht gescoord in een IQ-test? Daar hoeft u niet langer eindeloos over te klagen. U kunt gewoon aan de slag met deze ‘Mindquiz’. U krijgt 16 eenvoudige tests die uw hersenactiviteit moeten stimuleren en testen. Een braincoach houdt u alert en berekent uw geestelijke leeftijd. Ideaal hulpmiddeltje om te voorkomen dat uw grijze massa tijdens de paasvakantie stilvalt.

Score: 7/10

Ace Attorney: Justice For All

Advocaatje spelen op uw DS. Advocaat Phoenix Wright is terug met een hele hoop nieuwe rechtszaken en enkele nieuwe personages. U moet dit keer meer energie steken in het ondervragen van getuigen en harder pushen. Beetje jammer is dat u maar één zaak tegelijk kan bewaren én dat u, net als de vorige keer, na één keer spelen het spel een hele tijd aan de kant zult leggen.

Score: 6/10

Rayman: Raving Rabbids

Hi-la-risch spel alweer van Rayman, dit keer op de Nintendo DS. Typisch platformspel, maar het gebruikt wel handig de touchscreen van uw DS. Springen, schieten, zot doen alsof uw naam haas is. Met die bende neurotische paaskonijnen kan dat echt geen probleem zijn. Ideaal paascadeau als u het ons vraagt. Nu hopen dat de klokken van Rome dat ook vinden.

Score: 8/10

Theme Park

Pretparken bouwen op uw DS, het kan met ‘Theme Park’, een beetje een vereenvoudige versie van ‘Rollercoaster Tycoon’, maar dan van een andere producent. Het is er eerlijk gezegd aan te zien. De attracties zijn niet echt indrukwekkend en het duurt een behoorlijke tijd voor u een echt leuke attractie krijgt voorgeschoteld, maar voor de rest is dit spel eenvoudig gehouden en ideaal voor Nintendo DS-formaat.

Score: 6/10Nu in het nieuws