Groen licht voor statribune

Print
Hoogstraten - De Minderhoutse Voetbalvereniging (MVV) (Hoogstraten) heeft een vergunning gekregen voor een statribune op de nieuwe terreinen in de Heistraat. De club speelt op 12 mei voor de laatste keer op het oude plein in de Desmedtstraat.
BR>
Meteen is het mysterie van de bordjes op de invalswegen naar Hoogstraten opgelost. Daarop staat "Afscheid, 12 mei 2007". De bordjes zijn in het wit geschilderd, de paaltjes in het groen. Dat zijn de kleuren van de Minderhoutse Voetbalvereniging.

"We zijn blij dat we kunnen verhuizen", zegt voorzitter Guy Martens. "De zoektocht naar een nieuwe locatie verliep niet zonder hindernissen. Maar de nood was groot."

"Dit seizoen speelden we met negentien ploegen. In de Desmedtstraat hebben we maar één plein. Die situatie was niet meer houdbaar. Volgend seizoen hebben we wellicht 23 ploegen. We zullen dan ook heel blij zijn dat we kunnen spelen op de terreinen in de Heistraat."

De voetbalclub heeft toch nog heel wat werk voor de boeg. "Nu we ook de laatste vergunning voor de statribune hebben, kunnen we op volle kracht vooruit. Maar er is inderdaad nog heel veel werk. We zullen proberen om er voor te zorgen dat de accommodatie gebruiksklaar is voor het nieuwe seizoen."

Galawedstrijden

"14 augustus staat al vet aangekruist in onze agenda's, dan houden we een officiële openingsreceptie. Op 15 augustus mag iedereen komen kijken. Er staan dan twee galawedstrijden op het programma en we organiseren nog veel meer om dit feestelijk moment niet onopgemerkt voorbij te laten gaan."

André OOMEN
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio