BV's steunen recordpoging grime

Print
Mechelen - In dierenpark Plankendael in Muizen (Mechelen) vindt zondag 15 april een recordpoging plaats om minstens 1.500 kinderen te grimeren als een amazonedier. Het gaat om een actie ter bescherming van het Amazonewoud en zijn bewoners. Ook enkele Bekende Vlamingen verlenen hun medewerking.
BR>
Het Wereldnatuurfonds (WWF) België is initiatiefnemer van de recordpoging. Zondag 15 april tussen 12 en 16u wil het minstens 1.500 kinderen laten grimeren tot amazonedieren. De Body Fantasy artgroup, die jaarlijks in de feesthallen van Putte een internationaal body artfestival opzet, werkt mee aan dit project. De vereniging doet een oproep tot zoveel mogelijk bodypainters, grimeurs, artiesten en visagisten om deze actie te steunen door actief deel te nemen. "De wereld redden, kunnen we wellicht niet, maar dan toch alvast enkele dieren", zegt Frans Borghijs van Body Fantasy artgroup.

Wie graag meewerkt aan deze kleurrijke uitdaging ten voordele van het WWF, kan vooraf inschrijven zodat de organisatoren voor voldoende materiaal kunnen zorgen. Ook enkele BV's verlenen hun steun aan het project. Onder meer hoogspringster Tia Hellebaut, peter Dirk Draulans, Chris Dusauchoit, Yasmine, Barbara Dex, Lynn Wesenbeek en Marcel Van Thilt worden als panter geschminkt voor de fotoreclame rond de recordpoging.

PA

Info en inschrijvingen: info@body-art.be, www.body-art.be en www.wwf.be
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio