Politie vordert vrachtwagen om buit diefstallen uit woning te halen

Print
Geel - De politie van Geel heeft vrijdagmorgen een vrachtwagen moeten vorderen om de buit van verschillende inbraken uit een woning in Geel te halen.
De politie stootte op de buit nadat ze een inbreker op heterdaad kon betrappen en hem ook kon arresteren. Dat vernam Belga van Marcel Cools van de politie in Geel.

De inbreker werd vrijdagochtend omstreeks 5 uur betrapt. De man probeerde nog te vluchten in zijn wagen, maar ter hoogte van het station in Geel kon de politie hem klemrijden. In de wagen lag inbrekersmateriaal en goederen die duidelijk afkomstig waren van inbraken.

Er werd een huiszoeking gevorderd. Dat leverde en berg gestolen materiaal op, voornamelijk computers, speelgoed en elektronica. Vermoedelijk komt de verdachte in aanmerking voor een hele reeks inbraken van de voorbije maanden.

De politie maakt momenteel een inventaris op en heeft een vrachtwagen laten komen om de gestolen goederen uit de woning te halen. Daarnaast trof de politie nog gebruikershoeveelheden drugs aan. De man zal voor de onderzoeksrechter geleid worden.
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio