Temse op Wielen trekt muzikale kaart

Print
Temse - Op de Wilfordkaai worden op zondag 27 mei minstens duizend motorliefhebbers verwacht. Die dag vindt voor de vijfde keer het motortreffen Temse op Wielen plaats. Met optredens van onder meer Dr. Fred & The Medicine Men en Günther Neefs gaat Temse op Wielen de muzikale toer op.
BR>
Temse op Wielen werd in het leven geroepen door Frank Van Den Eynde, Hedwig Vergauwen, Willy Van Buynder, Mario De Cleen en Bruno Meersman. In amper vijf jaar tijd groeide Temse op Wielen uit tot een vaste waarde op de toerkalender van de motorliefhebbers.

De vijfde editie wordt op 27 mei een toeristische motorrit van 160 km door het Waasland. Start- en aankomstplaats is de Wilfordkaai. Het startschot wordt om 9u gegeven door Günther Neefs. Tot 11u kan worden vertrokken. Inschrijven kan de dag zelf, maar wie vooraf inschrijft, ontvangt een vip-pakket met toelating tot de expressparking. Voor de eerste 250 deelnemers is er vanaf 8u ontbijt.

Vanaf 11u is er op de Wilfordkaai randanimatie voor de kinderen. Zij kunnen zich uitleven op de attracties. Ook het stuntteam MAG Team X-Treme, dat vorig jaar voor een spectaculair optreden zorgde, ontbreekt dit jaar niet. Jimmy The Belgian Beast Laureys, de sterkte man van België, verzorgt een demonstratie. Opmerkelijk is dat het muzikale aanbod op Temse op Wielen dit jaar sterk is uitgebreid. Naast de coverband Just in Time worden ook Dr. Fred & The Medicine Men, Günther Neefs en de 4-Band verwacht.

GeNo n www.temseopwielen.be
MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio