Koppel sterft in Florida

Print
Sint-Katelijne-Waver - Een koppel uit Sint-Katelijne-Waver is woensdag in de Amerikaanse staat Florida om het leven gekomen in een zware kettingbotsing. De wagen waarin de twee vijftigers zaten, kreeg in een dichte mist de lading van een gekantelde vrachtwagen over zich.
BR>
De kettingbotsing die zich woensdagochtend omstreeks 8.30u plaatselijke tijd voordeed op de snelweg The Turnpike nabij het stadje Kenansville in Florida, eiste met vijf doden een zware tol. Plotse dichte mist over de snelweg veroorzaakte een eerste ongeval met twee vrachtwagens.

Toen de hulpdiensten al ter plaatse waren, reed een vrachtwagen geladen met houten elektriciteitspalen op dat ongeval en de voertuigen van de hulpdiensten in. Bij die crash kantelde de vrachtwagen. De houten elektriciteitspalen kwamen onder meer terecht op de wagen waarin Stefan Govers en zijn vrouw Annie Van Der Vorst als passagiers zaten. Beiden waren op slag dood.

Het Katelijnse koppel was onlangs naar Amerika afgereisd om de vijftigste verjaardag van de vrouw te vierenn Ze zaten in de wagen bij een tante van Annie Van Der Vorst, Rosette Vanhooydonck die in Amerika woont. Ook deze vrouw verloor het leven.

JVdPo
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio