Gemeenschapscentrum laat ook uitvaarten toe

Print
Putte - Wie kiest voor een niet-kerkelijke begrafenisplechtigheid kan in Putte voortaan ook terecht in gemeenschapscentrum Klein Boom.
BR>
De zaal zal worden ingericht met materiaal dat een intieme sfeer creëert. "Bij plechtigheden kunnen we de nieuw aangekochte zwarte theaterdoeken hangen, die ook voor andere gelegenheden kunnen worden gebruikt. Zo moeten de gasten niet op een betonnen muur kijken tijdens een plechtigheid", licht stafmedewerker Kristophe Thijs van het Autonoom Gemeentebedrijf toe.

De kostprijs om de polyvalente zaal te huren is 800 euro. Volgens OCMW-voorzitter en bezieler Lucien Verschoren (OK) is het niet de bedoeling om die prijs te doen zakken. "Voor begrafenissen met minder dan honderd personen kan ook een intieme bijzaal van het gebouw voor een fractie van dat bedrag worden gehuurd. Die mogelijkheid laten we ook open", suggereert Verschoren. "De vraag bij vrijzinnigen nam almaar toe. Ook hen geven we nu een geschikte locatie om dicht bij huis een plechtigheid naar hun smaak te organiseren."

BePr
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio