IPOC opent volwaardig reisbureau

Print
Lier - IPOC is in de Lierse regio een begrip als het om vakantiestages gaat. Voortaan verzorgt IPOC ook alle binnen- en buitenlandse vakanties. Daartoe opende het aan de Lispersteenweg 2 in Lier een nieuw reisbureau. Op zaterdag 17 maart is er een open dag.
BR>
Victor Verstraelen uit Oud-Turnhout richtte in 1981 het Instituut voor Praktische Opleiding en Communicatie op, kortweg IPOC. "Ik was voordien tien jaar verkoopsdirecteur bij een bedrijf dat dactylocursussen organiseerde. Omdat ik in dergelijke cursussen geloofde, nog lang voor er sprake van pc's was, heb ik toen beslist om zelf zo'n bedrijf op te richten. Dat gebeurde in een pand aan de Berlaarsesteenweg in Lier. In 1985 ben ik daar ook begonnen met het organiseren van vakantiestages voor acht- tot achttienjarigen. Een aanbod voor jongeren die ontspanning en studeren willen combineren: dat was toen een gat in de markt." IPOC verhuisde in 1991 naar de hoek van de Lispersteenweg en de van Boeckellaan.

Victor Verstraelen is na 25 jaar nog even actief en ambitieus. Dat de man van aanpakken weet, bewijst hij nu met het opstarten van een eigen reisbureau. Dat brengt hij onder aan de Lispersteenweg 2, rechtover het opleidingscentrum van IPOC. "Behalve onze vakantiestages – wat een volledig eigen product is – verkopen we voortaan dus ook alle binnen- en buitenlandse reizen van de andere touroperators. We specialiseren ons daarenboven in reizen naar Noord-Amerika en Mexico en in zakenreizen", vertelt Victor Verstraelen.

Om zich bij het grote publiek bekend te maken, organiseert IPOC Reisvakanties op zaterdag 17 maart van 10 tot 17u een open dag. Je kunt dan tien gratis logies voor twee personen in Frankrijk winnen. Er zijn trekkingen om 12u en om 16u. Wie tussen 10 en 12u komt, krijgt sowieso een tof geschenk. Bijkomend voordeel van IPOC Reisvakanties zijn de parkeerplaatsen voor de deur.

Chris VAN ROMPAEY

Info: 03-480.70.77, www.ipocreisvakanties.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio