Krant duikt weekje KHM binnen

Print
Mechelen - Met om en bij de vijfhonderd personeelsleden en goed 4.200 studenten is de Katholieke Hogeschool Mechelen (KHM) een wereld op zich. Omdat te weinig Mechelaars notie hebben van wat er zich allemaal tijdens een academiejaar tussen de muren van de campussen afspeelt, neemt Gazet van Antwerpen u komende week graag elke dag mee op een ontdekkingsreis binnen de KHM.
BR>
Wie denkt dat studeren saai hoeft te zijn, heeft vermoedelijk nog niet van dichtbij kunnen kennismaken met de KHM. Want de Mechelse hogeschool staat bekend voor haar erg praktijkgerichte opleidingen en biedt ook onderdak aan docenten, personeel én studenten van divers pluimage, die zowel in hun vakgebied maar ook daarbuiten heel wat in petto hebben.

Zo kan u maandag reeds kennismaken met Miguel Pabon, conciërge van campus De Vest die zelf al heel wat letteren heeft gegeten, en met docent Kris Hoof, die ook op de dansvloer als breakdancer zijn mannetje kan staan. Later deze week gaan we onder meer ook even langs bij een jonge vrouw die haar studies combineert met het moederschap en gaan we op ronde met de poetsvrouwen.

Kortom: wie graag de polsslag van de KHM voelt, houdt komende week best Gazet van Antwerpen<:I> in de gaten.

JVdPo
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio