Bobbejaanland investeert dit jaar 3,5 miljoen euro

Het attractiepark Bobbejaanland, gelegen in Lichtaart, investeert dit jaar 3,5 miljoen euro in nieuwe attracties. Een derde van dat bedrag is gereserveerd voor een hoogtechnologisch 4D-theater dat een unieke belevenis belooft voor het hele gezin. Daarnaast doet ook een paardenshow zijn intrede in het park. Tijdens de zomermaanden kunnen bezoekers zich bovendien vergapen aan spoken in de BOOH! show.

Belga

In het 4D-theater krijgen bezoekers dit seizoen de 3D-film 'Haunted House' te zien. Het gaat om een special effect theater met een 3D-bioscoop. De film neemt de kijkers mee op een griezeltocht door een oud huis vol verrassingen en vreemde bewoners. Bezoekers mogen zich ook aan een hele rist effecten verwachten. Bedoeling is om elk seizoen een andere 3D-film te vertonen.

Ook nieuw dit jaar is de paardenshow "Horse Show the legend". De show vertelt het verhaal van Bobbejaanland en zijn held Bobbie en belooft een voorstelling vol acrobatie, stuntwerk en magie te worden. Op 21 april gaat de show in première.

Drie maanden later staat nog een andere première op het programma, namelijk die van de BOOH! show. Het verhaal in de show wordt gedomineerd door spoken en zal enkel van 21 juli tot en met 24 augustus te bewonderen zijn.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio