KI Antwerpen laat dancinguitbater Tim Tubbax en co vrij

Print
Antwerpen - De kamer van inbeschuldigingstelling van Antwerpen heeft vrijdag uitbater Tim Tubbax van dancing Club Space en zijn vier medewerkers vrijgelaten.
Ze zaten sinds december 2006 in de cel, nadat bij een politie-inval in de Antwerpse afterclub een gedrogeerde vrouw was aangetroffen. De vijf worden verdacht van het ter beschikking stellen van een ruimte voor drugsgebruik.

De politie viel op 3 december vorig jaar binnen in afterclub Space aan de Frankrijklei in Antwerpen. Naast drugs en verboden wapens trof de politie een bewusteloze vrouw aan in een vipruimte. De 29-jarige vrouw was na een cocktail van allerlei drugs onwel geworden en moest voor verzorging naar het ziekenhuis worden gebracht.

Club Space werd meteen verzegeld. Acht mensen werden aangehouden. De vrouw die de vestiaire deed, een portier en een zoon van clubvennoot Mario V. werden de afgelopen weken en maanden al vrijgelaten.
Uitbater en ex-agent Tim Tubbax, Mario V. zelf, zijn zoon Axel, een tweede portier en de wc-dame konden vrijdag de gevangenis verlaten. Aan hun vrijlating werden geen voorwaarden verbonden.

Het onderzoek is ondertussen zo goed als rond, waardoor de zaak binnen afzienbare tijd voor de rechter zou kunnen komen.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio