Aanleg rotonde loopt vertraging op

Print
Heist-op-den-Berg - De werkzaamheden voor de aanleg van de rotonde aan de Liersesteenweg, Lostraat en Heist-Goorstraat starten pas begin mei. Oorspronkelijk was die klus voor maart gepland, maar de voorbereidende werkzaamheden van de nutsmaatschappijen hebben vertraging opgelopen.
BR>
De nutsmaatschappijen waren in oktober vorig jaar gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de rotonde op het kruispunt van de Liersesteenweg, Lostraat en Heist-Goorstraat. "Deze werkzaamheden zijn nog altijd niet voltooid en zullen nog een kleine twee maanden in beslag nemen", weet schepen van Informatie Jef Marien (CD&V).

"De start van de eigenlijke wegwerkzaamheden aan het kruispunt verschuift daardoor naar begin mei. Nadien worden ze dan ook nog eens onderbroken door de bouwvakantie, zodat ze pas in de loop van oktober afgerond zullen zijn", aldus de schepen.

Tijdens de werkzaamheden is op de Liersesteenweg alleen beurtelings doorgaand verkeer mogelijk. Er komen tijdelijke verkeerslichten. De Lostraat en de Heist-Goorstraat worden volledig afgesloten tijdens de werkzaamheden. De huidige verkeerslichten worden dan buiten werking gesteld.

De aanleg van de rotonde wordt uitgevoerd in opdracht van het Agentschap Infrastructuur van het Vlaamse gewest.

PA

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio