BR wil geen fuifzaal op domein Peter Pan

Print
Bonheiden - De kindergemeenteraad stelt voor om op het domein Peter Pan in Rijmenam (Bonheiden) een fuifzaal in te planten. BR, de partij van burgemeester Eric Duchesne, ziet dat niet zitten.
BR>
"De inplanting van een fuifzaal of van een jeugdontmoetingscentrum mag in geen geval gepaard gaan met aanzienlijke overlast en abnormale hinder voor de omgeving en de omwonenden. Het domein Peter Pan ligt vrij afgelegen, aan de woonstraat Peulisbaan, in een zeer rustige en deels residentiële, deels bosrijke omgeving. De gebouwen zijn oud en slecht geïsoleerd en er is binnen en buiten het domein weinig parkeermogelijkheid. Daar een fuifzaal onderbrengen, is voor onze partij uitgesloten", zegt Heddie Vertessen, secretaris van BR.

BR blijft wél bereid om mee te zoeken naar een goede locatie voor een ontmoetingscentrum ten behoeve van de jongeren. Naast tal van andere mogelijke activiteiten moeten er ook kleinschalige feestjes kunnen plaatsvinden.

Het domein Peter Pan is eigendom van de stad Mechelen. Het waren speelpleinen waar Mechelse jongeren onder andere op zomerkamp kwamen. Het domein wordt niet meer gebruikt.

CVR
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio