Jeugdhuis lanceert Band War

Print
Herentals - Het Herentalse jeugdhuis 10R20 lanceert een initiatief om jong muzikaal talent een podium te geven: Band War.
BR>
Op zes verschillende avonden tussen 17 februari en 21 juli worden er telkens vier bands uitgenodigd. Voor een jury, die bestaat uit een bekende artiest, een medewerker van het jeugdhuis, een licht- en geluidswerker en het publiek mogen ze een uur lang laten zien wat ze in huis hebben. De winnaar van de avond wordt door stemming gekozen en mag verder naar de volgende ronde. De finale vindt in september. De ultieme winnaar krijgt twee dagen in een opnamestudio en een plaats op '10 jaar Parkrock'. Er zijn ook leuke prijzen voor de tweede en de derde plaats.

"Als dit evenement dit jaar goed loopt, wordt het een jaarlijks wederkerende activiteit", vertelt verantwoordelijke Claire Deceulaer. "Nu al hebben we een overschot aan groepen die willen deelnemen."

Startende groepen, liefst uit de regio Neteland die minimum vier eigen nummers op een podium kunnen brengen en die nog geen cd opgenomen hebben, kunnen inschrijven via mail.

JDRa

noa.n04@gmail.com, Jh 10R20, Grote Markt 41, Herentals, 014-22.05.42
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio