Valentijnsavond à la Française

Print
Zandhoven - Jeugdhuis 't Licht en ACW Zandhoven slaan op Valentijnsavond voor het eerst de handen in elkaar voor een stemmige Soirée Française, 'L Hymne à l'Amour. Actrice-zangeres Sarah Bernolet brengt liedjes en verhalen van Edith Piaf, live begeleid door pianist Erwin Van Bogaert en accordeonist Karel Adams.
BR>
Ludo Konings van het ACW zag de Oost-Vlaamse Sarah Bernolet toevallig aan het werk in Oostende. "Ik was onder de indruk van de gevoelige manier waarop zij via covers en bindteksten het leven van Edith Piaf vertelt. Piaf leefde een beetje aan de zelfkant, raakte meermaals verstoten en verkoos soms kleine zalen boven concerttempels."

Woensdag 14 februari, Valentijnsdag, is hét uitgelezen moment voor een romantische Soirée Française. "Na de spanningen die er vorig jaar eventjes opdoken rond jeugdhuis 't Licht, is dit het ideale bindmiddel om het oudere publiek eens in het jeugdhuis te krijgen. Het kan de verstandhouding tussen jong en oud alleen maar ten goede komen.De toegang is gratis. Info www.tlicht.com
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio