Eindelijk alles rustig in Hoboken

Print
Hoboken - Na een zeer turbulente periode, die tot de vorming van een minderheidsbestuur in Hoboken leidde, lijken de plooien gladgestreken. De taken in het districtscollege zijn onderling verdeeld.
BR>
* Districtsvoorzitter Johan Felix (sp.a) was tijdens de vorige legislatuur sportschepen. Hij behoudt deze bevoegdheid en krijgt er milieu bij.
* Eerste schepen Brahim Razzok (sp.a) krijgt de bevoegdheid over jeugdbeleid, gelijke kansen, patrimonium en veiligheid.
* Kristof Waterschoot (CD&V) beheert met 80% van het districtsbudget de zwaarste post met openbare werken, financiën, speelpleinen, mobiliteit en communicatie.
* Annemie Langmans (VLD) krijgt cultuur, middenstand, dierenwelzijn, wijkoverleg en kunstonderwijs in haar portefeuille.
* Het takenpakket van de jongste districtsschepen van Antwerpen, Yeliz Citak (sp.a), bevat seniorenbeleid, feestelijkheden en heemkunde.
Maandag 26 februari om 19u start de eerste districtsraad. Dat wordt het uur van de waarheid voor het minderheidscollege, dat voor elk besluit minstens twee stemmen van de oppositiepartijen PVDA+ of Vlaams Belang nodig heeft.

HWi

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio