Antwerpen is "Zot van A" tijdens Valentijn

Print
Antwerpen - Tijdens de valentijnsperiode is Antwerpen helemaal "Zot van A". Verliefde koppels kunnen hun geliefde op 14 februari verrassen met een gratis valentijnskaartje waarop slogans als "Ik heb het voor A" of "In vuur en vlam voor A" prijken.
Die kaartjes kunnen ze bovendien versturen met een speciale "Zot van A"-postzegel die vanaf 7 februari zal verspreid worden.

Als klap op de liefdesvuurpijl kunnen verliefde koppels zich op Valentijnsdag laten fotograferen op een romantische plek in het Centraal Station. De foto's worden tussen 10 en 16 uur genomen en zullen ter plaatse worden afgedrukt.

Antwerpen verspreidt ter gelegenheid van de hoogdag van de liefde 100.000 gratis valentijnskaartjes via cafés en restaurants, stadskantoren en districtshuizen. Wie wil, kan op zo'n kaartje ook een leuke liefdesboodschap schrijven en die tot en met 10 februari afgeven in de stadswinkel op de Grote Markt. De origineelste inzendingen worden op 14 februari beloond met een speciale A-prijs.

Voor een origineel valentijnscadeau kan je terecht in de stadswinkel. Speciaal voor Valentijn vult de stadswinkel zijn productengamma aan met badbruisballen, badparels en massagewarmtepads. Er is ook een "Zot van A"-postzegel te koop. De zegel wordt vanaf 7 februari verspreid op een oplage van 5.250 stuks.
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio