Burger zorgt voor incident

Print
Brasschaat - Tijdens de jongste gemeenteraadszitting werd er nog maar eens fel gediscussieerd over het Centrumcomplex. Brasschatenaar Patrick Van Noten, die vanuit de publiekstribune de zaak op de voet volgde, werd door raadsvoorzitter Van Aperen (VLD) het zwijgen gelegd.
BR>
Volgens Luc Sevenhans van het Vlaams Belang moet het gemeentebestuur iets doen aan de onwettige toestand waarin het gebouw zich bevindt. "De bewoners die de gemeente het proces aanspanden, zien de waarde van hun woning dalen", zo vindt Sevenhans.

Schepen voor ruimtelijke ordening Myriam Van Honsté (VLD) diende het Vlaams Belang-lid van antwoord. "U zaait paniek", zo luidde het. "Om te beginnen is er nog geen eindvonnis, en er is geen vernietiging van de bouwvergunning. Bovendien bevindt het complex zich 80 meter van de woningen, en is er nog een tussenliggend parochiecentrum. De schadevordering werd trouwens ook afgewezen", zo voegde Van Honsté er nog aan toe.

Intussen moest gemeenteraadsvoorzitter Fons Van Aperen Patrick Van Noten het zwijgen opleggen. Hij dreigde ermee Van Noten uit de zaal te laten verwijderen.

JBr
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio