Heraanleg Kerkplein komt niet in gedrang

Print
Puurs - VLD-raadslid Annemie Turtelboom vroeg tijdens de jongste gemeenteraad meer duidelijkheid over de heraanleg van het Kerkplein. Geruchten deden de ronde dat de werkplanning in het gedrang kwam door gebrek aan materialen.
BR>
"Ik wil graag weten of er inderdaad een probleem is met de materialen voor de heraanleg. Mijn kinderen kregen in de vlakbij gelegen school een briefje mee waarin staat dat de vooruitgang van de werkzaamheden te volgen is op de website www.werkeninpuurs.be", aldus de VLD-fractieleidster. "De betrokken website van de gemeente loopt echter ver achter."

Dat de website eventjes achterliep, kon de burgemeester niet ontkennen. Toch zou dat euvel snel bijgewerkt worden. Momenteel is die website trouwens weer zeer actueel. Dat de levering van materialen op zich liet wachten, noemde de burgemeester onjuist. De planning komt niet in het gedrang en alle materiaal is tijdig besteld.

Concreet zijn de voorbereidingen voor de waterpartij en fonteintjes uitgevoerd en volgen nog enkele werkzaamheden aan de riolering. De aanleg van het plein en de aanpalende straten is een werk dat gepland is voor maart en april.

TF
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio