CD&V Nijlen kiest nieuwe voorzitter

Print
Nijlen - De Nijlense CD&V-afdeling kiest tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 3 februari een opvolger voor huidig voorzitter Bart Dom, die geen nieuw mandaat meer ambieert.
BR>
Bart Dom zal de rol van voorzitter doorgeven aan een partijgenoot. "Ik blijf de partij actief ondersteunen als gemeenteraadslid, maar ik ben geen kandidaat meer. Zware beslissingen nemen in een verkiezingsjaar laat soms zijn sporen na", legt Bart Dom uit.

Annemie De Winter wil de nieuwe voorzitter worden en vraagt zaterdag op de nieuwjaarsreceptie de steun van de leden. Nationale kopstukken Servais Verherstraeten en Karel Van Butsel komen spreken. Ook nationaal voorzitter Jo Vandeurzen komt langs. Over de komst van minister Kris Peeters naar Nijlen bestaat nog onzekerheid. De nieuwjaarsreceptie vindt zaterdagavond plaats in zaal Familia in de Nonnenstraat vanaf 20u.

Minister Friet

Vorig jaar kwam ook Yves Leterme naar de receptie in Nijlen afgezakt. Van de Vlaamse minister-president is bekend dat die vorig jaar na zijn speech in frituur 't Frutnonneke in Nijlen een hapje is gaan eten. Krijgen de nationale kopstukken dan niet eens te eten in Nijlen? "Absoluut wel", lacht Dom. "Ook vorig jaar was er eten voor hen. Maar als Leterme een lekker pak friet boven de culinaire gerechten van zaal Familia verkiest, kunnen wij daar niets aan doen. Ook de andere gasten krijgen hapjes en drankjes", verzekert hij.

BePr

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio