Nachtelijke autotrafiek zorgt voor onveiligheidsgevoel

Print
Hamme - Inwoners van Sint-Anna maken zich ongerust over het groeiend aantal auto's dat in de avond en nacht op veldwegen achter woningen manoeuvreert. Mogelijk gaat het om drugstrafiek. De wijkraad vraagt de politie controles uit te voeren.
BR>
Inwoners toonden zich op de bijeenkomst van de wijkraad erg bezorgd over de nachtelijke trafieken in Sint-Anna. "Wij gissen naar de reden waarom steeds meer auto's 's avonds en 's nachts verlaten veldwegen achter onze woningen opzoeken en verkennen. Die hebben daar niets te zoeken. De verdachte toestanden zorgen voor een groot onveiligheidsgevoel bij de omwonenden."

Sommige inwoners hebben de handelingen van deze nachtelijke bezoekers geobserveerd. "Daar worden blijkbaar pakjes met een verdachte inhoud verhandeld. Iedereen weet wat daar wellicht inzit."

De aanwezige wijkagent deed een oproep om elke verdachte situatie onmiddellijk te melden. "Er is altijd minstens één politiepatrouille op de baan, die voert zo snel mogelijk controles uit", aldus de wijkagent. "In Hamme en Waasmunster noteren we tevens een stijgend aantal diefstallen. Ook daarvoor vragen wij waakzaamheid van alle inwoners."

WO

Politie Hamme-Waasmunster: 052-25.71.01, na 20u: 101.
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio