Vier clubs willen Veltwijckpark in

Vier clubs willen Veltwijckpark in

Vier clubs willen Veltwijckpark in

Print
Ekeren - Het stadsbestuur maakt zich sterk dat er in 2007 opnieuw gesport zal worden in het Veltwijckstadion. Vier sportclubs zijn erg geïnteresseerd, maar willen eerst duidelijkheid, onder meer over het financiële aspect.
BR>
Sinds de sloop van het merendeel van de tribunes ligt de vroegere thuishaven van Germinal Ekeren er verwaarloosd bij. Vandalen hielden lelijk huis in de overblijvende accommodatie, tot grote ergernis van alle Ekerenaars. De voorbije maanden konden geïnteresseerde sportclubs zich aanmelden.

Vier clubs zien wel wat in het Veltwijckstadion: een voetbal-, een kegel- en een boogschuttersclub uit Ekeren en een sportvereniging van buiten het district.

"Ze aarzelen nog een beetje", klinkt het op het kabinet van sportschepen Ludo Van Campenhout (VLD). "De clubs willen eerst weten wat er kan en niet kan. Daarom volgt er in februari nog een rondetafelgesprek met alle betrokken partijen." Er moet onder meer duidelijkheid komen over wie de kosten voor de broodnodige herstelling zal dragen.

Volgens de sportschepen wordt er in de loop van 2007 opnieuw aan sport gedaan in het Veltwijckpark. "Dit dossier is één van onze prioriteiten."
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio