Korte faits diversberichten

Print
Mechelen - Tijdens de koopjesdrukte waren gauwdieven actief aan het Koning Albertplein, Vismarkt, Bruul, Veemarkt, Guldenstraat en Befferstraat. De slachtoffers speelden telkens hun portefeuille kwijt.
BR>
Inbrekers drongen binnen in een distributiemaatschappij aan de E. Walschaertsstraat. Ze sloegen met een koevoet de tussenwanden in de kantoren stuk. Een poging om de brandkast te kraken, mislukte. Wat de inbrekers precies hebben gestolen, is nog niet bekend.

Op de IJzerenleen waren drie auto's betrokken bij een aanrijding. Een van de bestuurders, een 43-jarige vrouw uit Mechelen, werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een 22-jarige Mechelaar verloor in de Guido Gezellelaan de controle over het stuur van zijn auto. Die ging over de kop. De chauffeur werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.

Aan de Steenweg stalen dieven een Mazda MX-5. Een Opel Corsa die de dag voordien was gestolen aan de Hendrik Consciencestraat, werd dan weer teruggevonden aan de Postzegellaan.

Langs een stuk geslagen ruit konden inbrekers een woning binnendringen aan de Kruisbaan. Ze stalen onder meer een fototoestel en een laptop.

Een 29-jarige bromfietser uit Mechelen werd aan de Steenweg aangereden door een 46-jarige autobestuurster uit Herenthout. De bromfietser raakte lichtgewond. De bestuurster was dronken en had ook geen rijbewijs bij zich.

Aan de Hombeeksesteenweg, Korenmarkt en de Hanswijkvaart werden jongeren uit Mechelen, Sint-Katelijne-Waver en Zemst betrapt met drugs op zak. Toen de drugs in beslag werden genomen, bood een 17-jarige jongeman fel weerstand. Hij gaf een politieman klappen.

In een bocht in de Muizenhoekstraat vond een aanrijding tussen een auto en een bromfietser plaats. De 17-jarige jongeman uit Mechelen werd met zware verwondingen naar het Imeldaziekenhuis in Bonheiden overgebracht.

In een woning in de Generaal De Ceuninckstraat vatte het vals plafond vuur. De brandweer van Mechelen verwijderde het plafond en een stukje van het dak om de vlammen te kunnen blussen. De brandschade bleef beperkt.
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio