"Bestuursakkoord geeft mij déjà vu"

Print
Lier - Jan Mortelmans, fractieleider van het Vlaams Belang dat voortaan de enige oppositiepartij is in Lier, is niet onder de indruk van het bestuursakkoord. Het bezorgt hem een déjà vu.
BR>
"In het bestuursakkoord wordt gedaan alsof Marleen Vanderpoorten nooit burgemeester is geweest. Alles moet als het ware opnieuw worden uitgevonden. Het akkoord is bovendien een grabbelton geworden waarin alle partijen hun ideetjes kwijt konden", zegt Jan Mortelmans.

"Het is alleen bijzonder jammer dat het bestuursakkoord vooral géén toonbeeld is van een krachtdadig en efficiënt bestuur. Er worden namelijk veel te weinig belangrijke knopen doorgehakt. Het stadsbestuur is het duidelijk over veel zaken nog niet eens. Daarom grijpt het naar het beproefde recept van de studieopdrachten. Maar vaak betekent dit ook het op de lange baan schuiven van nogal wat projecten."

"Voor het Vlaams Belang is het overduidelijk: deze monstercoalitie heeft geen oog voor de belangen van de Lierenaars en Hooiktenaars, maar houdt voorlopig enkel stand door het onzalige cordon sanitaire", besluit Jan Mortelmans.

Chris Van Rompaey

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio