Bommelding jaagt sporters buiten

Print
Hemiksem - Een bomalarm vrijdagavond laat heeft sporters en klanten van het cafetaria in het sportcomplex in de Atletiekstraat in Hemiksem een ontspannen avondje vergald.
BR>
Op het moment van het bomalarm, omstreeks 22.15u, was er in de sporthal nog heel wat activiteit aan de gang. In de sporthal speelden zaalvoetballers een partijtje, in het zwembad was de duikersclub in het water aan het oefenen. Zij werden door de brandweer onmiddellijk geëvacueerd. Buurtbewoners werd gevraaged binnen te blijven en rolluiken naar beneden te laten. De sporters werden opgevangen in de brandweerkazerne. De duikers in zwembroek kregen warme kledij van de brandweer.

Filip en James zaten in het cafetaria toen de politie hen verzocht onmiddellijk het gebouw te verlaten. "We zagen de politie eerst voorbijrazen richting rusthuis. Enkele tellen later stonden ze hier binnen. We moesten alles achterlaten. Het zullen wel weer flauwe grappenmakers zijn. Amaai, als ze die kunnen klissen...", zeggen ze.

Volgens de eerste gegevens zou de melding vanuit een telefooncel zijn gebeurd. Een speurhond kwam ter plaatse. Verder uitsluitsel was gisterenavond nog niet bekend.
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio