Mechelen en omgeving genieten mee van feestbus

Feestvierders kunnen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag weer veilig op hun bestemming geraken met De Lijn. Het provinciebestuur van Antwerpen werkt samen met zestig gemeenten en steden. Ook Mechelen en omgeving kan van deze gratis service gebruikmaken.

jmartynowski

BR>

Deze gratis dienstverlening is al enkele jaren een ingeburgerd gegeven in vele gemeenten van de provincie. De fuifnummers maken er dankbaar gebruik van om zonder zorgen het nieuwe jaar in te duiken. Zo kunnen zij op een groot aantal bestaande bus- en tramlijnen gratis meerijden. Daarnaast zet De Lijn tijdens de oudejaarsnacht ook extra feestbussen in. Die doen locaties aan die anders niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn.

Voor wie Mechelen en omgeving als feestlocatie uitkiest, is er een ruim aanbod. Bussen doorkruisen zowel Mechelen als de omliggende gemeenten Rumst, Duffel en Sint-Katelijne-Waver.

Feestvierders kunnen hun gratis ticket vooraf afhalen in een van de verdeelpunten van hun gemeente. Voor Mechelen zijn dat de dienst jeugd in het Huis van de Mechelaar in de Reuzestraat, de infobalie in het stadhuis en de bibliotheek in de Moensstraat. Je dient enkel je identiteitskaart voor te leggen. Trajecten en andere info kan je raadplegen via de website.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio