Maatje minder met Dylan

Maatje minder met Dylan

Maatje minder met Dylan

Print
Schilde - Wendy Van Wanten opende vrijdag het nieuwe afslank- en fitnesscentrum van haar zoon Dylan, zaakvoerder en Benelux- importeur van de uit Oostenrijk afkomstige Hypoxitoestellen. Wendy blijkt zelf al jaren een fervente bezoekster van beauty-centra te zijn.
BR>
Met de opening van Style heeft Schilde er een bijzonder professioneel afslank- instituut bij. Het pand langs de Turnhoutsebaan, waarin voordien een wijnhandel huisde, werd heringericht door decoratrice Katty Bijloos uit Schoten. De komst van Wendy naar Schilde bevestigde de goede samenwerking tussen moeder en zoon, want Dylan was haar raadsman tijdens de zoektocht op tv naar de juiste partner.

Dat werd de gelukkige Frans die ook was meegekomen naar de drukbezochte receptie en niet van Wendy’s zijde week.

”Deze Hypoxi-toestellen werken vernieuwend, therapeutisch en doelgericht voor iedereen die een maatje minder wil. Ik heb in Oostenrijk een volledig programma gevolgd en ben eceptie en niet van inderdaad een hele maat kwijtgeraakt”, vertelt Wendy, terwijl Frans haar slanke middel omklemt.

Met zo’n mooie moeder moet beauty bij de jonge Dylan met de paplepel zijn ingegeven. ”We werken onder meer met de Hypoxi Trainer S120 die zorgt voor intensieve bloedtoevoer”, legt Dylan uit. ”Eigenlijk functioneert het toestel als een fiets, alleen geeft het een veel gerichter en intensiever trainingsresultaat.

Een volledig afslankprogramma bij Style bestaat uit twaalf behandelingen in één maand. Maar dan heb je wel de garantie dat je ook echt een maatje kwijt bent.”

De Hypoxi Trainer heeft de vorm van een groot ei waarin je kan gaan zitten. Er zijn ook modellen waarin je kan liggen. Dat is prettig voor mensen met rugklachten. Wie er plaats in neemt, ervaart vibraties en het vacuüm trekken van die delen van de huid waar het vet zich heeft opgehoopt. En voor hen die alleen maar in conditie willen blijven, heeft Style de ExelPro van Fitvibe waarbij de klant door een persoonlijke trainer wordt bijgestaan.

Style, Turnhoutsebaan 12-14, Schilde, 0477-63.93.38, 03-295.91.85, www.styleschilde. be, dylan.vanholme@hypoxi.com
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio