Botsing leidt tot overval

Print
Antwerpen - Een Antwerpenaar werd vrijdag thuis overvallen met een slagersmes op de keel. De buit: de inhoud van zijn kluis, gsm’s en sleutels. Het slachtoffer kende de twee daders. Ze waren donderdag tegen elkaar gebotst met de wagen.
BR>
Bij een 47-jarige Antwerpenaar uit de Everaertsstraat werd vrijdagmorgen tussen 7 en 7.30u aangebeld. Voor zijn deur stonden twee kerels. Eens de deur geopend zetten ze een slagersmes op de keel van de bewoner. Onder bedreiging werd hij verplicht de inhoud van zijn kluis, twee gsm-toestellen en zijn huissleutels af te geven.

Eens de overvallers ribbedebie waren, verwittigde het slachtoffer de politie. Hij kende de verdachten ook. Donderdag was hij betrokken in een aanrijding met stoffelijke schade. Tegenpartij: de twee heerschappen. Beslist werd een en ander in der minne te regelen en de Antwerpenaar nam de twee mee naar zijn appartement.

Daar betaalde hij hen 15 euro voor de opgelopen averij, maar diezelfde avond nog stonden de twee kerels weer aan zijn deur. Of ze toch niet de nodige papieren voor de aanrijding konden invullen.

Geen probleem, afgesproken werd dat ze vrijdagmorgen alles zouden regelen. De twee mannen waren op de afspraak, met een slagersmes.

De beroofde man raakte bij de overval niet gewond. De politie is een onderzoek gestart. Voorlopig blijven de twee verdachten nog op te sporen.
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio