Doodrijder niet aan zijn proefstuk toe

Print
Malle - De verdachte van het dodelijke vluchtmisdrijf van zondag op de Turnhoutsebaan is al eerder veroordeeld voor een vluchtmisdrijf. Ook toen wilde hij de bewijzen wegwerken.
BR>
De 27-jarige verdachte Nelson S. uit Turnhout blijft vaag over de feiten van zondag. Ondanks de bewijzen geeft hij uitsluitend toe dat hij ‘iets’ zou hebben geraakt.

Niettemin ging hij zijn auto in Malle verstoppen, in de carport van zijn vader onder een dekzeil. De twee dumpten de verbrijzelde voorruit in het containerpark. Dat alles is nutteloos als je zeker bent dat je geen mens hebt geraakt. Maar Nelson S. heeft ervaring met vluchtmisdrijven.

In 2000 werd hij veroordeeld na een vluchtmisdrijf met een BMW. Er was toen alleen stoffelijke schade.

Zijn advocaat Dirk Dielen wil geen verklaring afleggen tot het slachtoffer is begraven: ”Uit respect. De familie S. wil wel haar medeleven betuigen. Maandag komt de zaak voor de raadkamer.”

Bij het vluchtmisdrijf van zondag 4u op de Turnhoutsebaan kwam Koen Van Donink (20) om het leven.

De aanrijder stopte even en stoof dan weg. Na twee dagen werd de bestuurder aangehouden. De uitvaartdienst voor Koen Van Donink vindt zaterdag plaats om 12u in de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Wijnegem.
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio