Vrezen voor postkantoren

Print
Beveren-Waas - Het gemeentebestuur van Beveren gaat contact opnemen met de directie van De Post om te protesteren tegen de sluiting van het postkantoor van Melsele. Daarbij zal ook de vrees voor de mogelijke sluiting van het kantoor in Kallo en van dat op IJzerhand in Beveren aangekaart worden.
BR>
Het protest tegen de sluiting van het Melseelse postkantoor zwelt aan. Nadat Bruno Stevenheydens (Vlaams Belang) al een kritische stem liet horen, gebeurde dat ook tijdens de gemeenteraad. ”We kregen vorige week een brief van de directie van De Post”, verklaarde burgemeester Marc Van de Vijver (CD&V). ”Via die weg vernamen we dat de kantoren van Doel en Melsele in februari of maart 2007 sluiten. We reageerden al verontwaardigd, omdat hierover op geen enkel moment contact is opgenomen met het gemeentebestuur. Voor Melsele is ons wel gemeld dat er één of meerdere Postpunten zouden komen.”

Van de Vijver wil zijn protest ook rechtstreeks met de directie van De Post bespreken. ”Ik wil ook nagaan of er geen alternatieven mogelijk zijn. De hervormingen van De Post hebben waarschijnlijk hun eindpunt nog niet bereikt. Het kan best dat ook de postkantoren van Kallo en op IJzerhand in Beveren moeten sluiten. Daarvoor zijn er nog geen signalen in die zin, maar ik houd mijn hart vast”, gaf de burgemeester te kennen.
MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio