'Voetballers gezocht'

Print
Herenthout - Voetbalteam VK Huirtuit lijdt aan een spelerstekort. Via een affichecampagne in lokale kroegen hoopt de ploeg uit het Stoetersdorp sportieve drinkebroeders te mobiliseren.
BR>
”Sympathieke lokale voetbalploeg zoekt enthousiaste voetballers die graag een pintje drinken”, kopt een merkwaardige affiche in enkele Herenthoutse cafés.

VK Huirtuit begon goed aan het seizoen en was zelfs reeksleider. ”Maar onverwacht worden we geconfronteerd met blessures, een schorsing en afzeggingen van spelers”, licht speler Tom Vercammen het idee achter de campagne toe. ”Op de valreep stellen we een ploeg samen, maar een week later herhaalt het scenario zich. Deze keer komen we niet aan elf spelers. Helaas kost ons dit enkele plaatsen in het klassement”, motiveert Vercammen.

”VK Huirtuit is een ploeg die speelt op een degelijk niveau. We vormen zeker geen talentloze caféploeg. Toch zouden enkele extra spelers geen overbodige luxe zijn. Als de affiche twee nieuwelingen oplevert, is het al een succes. We hingen ze trouwens in Titanic en Molenhuis, onze twee sponsorcafés. Op die manier zien onze afzeggers dat ze best zoveel mogelijk meespelen.”

De affiche vermeldt de capaciteiten waaraan kandidaten moeten voldoen. ”Tegen een bal kunnen trappen en de spelregels kennen, is meegenomen. Nieuwelingen dienen uiteraard bij de sfeer van onze ploeg te passen. Graag een pintje drinken is daar een facet van”, besluit Vercammen.

http://users.telenet.be/VOKLV, 0496-15.81.69
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio