Cash Fresh verkoopt bakkerij

Print
Turnhout - Bakambacht, de bakkerij van Cash Fresh in de Schietstandlaan in Turnhout, is verkocht aan bakkerij Paverko met zetel in Brugge. De zeventig arbeidsplaatsen komen niet in het gedrang.
BR>
In maart 2005 kwamen 43 Cash Fresh-winkels in handen van supermarktketen Delhaize. Bakambacht, de bakkerij van Cash Fresh, maakte geen deel uit van de verkoop. Voor de bakkerij werd dit jaar een koper gezocht en gevonden. Op 27 november kwamen Cash Fresh en bakkerij Paverko uit Brugge tot een akkoord. De directie deelde het nieuws van de verkoop woensdag mee tijdens een speciale ondernemingsraad.

De verkoop heeft betrekking op de bakkerij, keuken en de vers- en diepvriescentrale in de Schietstandlaan. Paverko is een industriële bakkerij die deel uitmaakt van de groep Dossche. Paverko neemt alle activa over en ook het personeel.

Het gaat om zeventig personen met contracten van beperkte of onbeperkte duur. De interimkrachten worden niet mee overgenomen.

De nieuwe eigenaar mag blijven leveren aan de Cash Freshwinkels en een aantal Delhaizesupermarkten. Paverko heeft ook investeringsplannen met Bakambacht en wil de keuken en diepvriesafdeling omvormen tot een patisserieafdeling.

De overdracht van Bakambacht naar Paverko gebeurt op 9 december.
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio