Tele-dienst neemt Wijnegem Shopping in

Print
Antwerpen - Traditiegetrouw geeft het Wijnegem Shopping Center in december een organisatie de kans om de hele maand lang aan drie ingangen gadgets te verkopen voor het goede doel. Dit jaar is de Antwerpse vrijwilligersorganisatie Tele-Dienst aan de beurt.
BR>
Met de verkoop van zelfgemaakte kaarsen, wenskaarten uit zelfgeschept papier, een kleurpotlodenset voor de allerkleinsten, eerstehulpsetjes en bloemetjes hopen de mensen van Tele-Dienst inderdaad een riante decemberactie te realiseren.

Karl Apers, eindredacteur en presentator bij ATV, heeft zich bereid verklaard het peterschap van het project op zich te nemen. De actie wordt donderdag 7 december om 17u officieel voorgesteld.

Tele-Dienst vzw is een autonome, pluralistische vrijwilligersorganisatie die al 38 jaar werkzaam is in de Antwerpse regio. Een veertigtal vrijwilligers ondersteunt het hele jaar door kansarme mensen. Hun hulp bestaat uit heel wat deeltaken: het geven van psychosociale begeleiding, budgetbegeleiding, uitdelen van voedselpakketten aan hulpbehoevenden.

Helaas zijn de overheidssubsidies ontoereikend. Zij dekken momenteel maar 30% van de uitgaven.

Tele-Dienst is dus aangewezen op giften, sponsoring van bedrijven en specifieke acties. Daarom is de decemberactie Shopping Center Wijnegem 2006 zo welkom.

Wie meer wenst te vernemen over de werking van Tele-Dienst vzw of op zoek is naar een zinvolle invulling van zijn of haar vrije tijd, kan altijd terecht in de Nerviërsstraat 7, 2018 Antwerpen, tijdens de kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 9.30u tot 17u. Woensdag tot 13u. Info: 03-230.78.78 of www.tele-dienst.be
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio