Idool op de dool

Idool op de dool

Idool op de dool

Print
Herentals - Het lijkt er sterk op dat de carrière van Idool 2004-winnaar Joeri Fransen in het slop zit. Althans dat zegt Fransen zelf op zijn website. In niet mis te verstane woorden vat hij zelf zijn lot samen: "Mijn carrière is dood." Een weekblad kopt: "Joeri is depressief."
BR>
Nadat hij in december 2005 al weg ging bij management Stageplan, lijkt ook de samenwerking met Jemmusic en manager Jo Cassiers op de helling te staan, aldus Joeri op zijn webstek. "Dat is lichtelijk overdreven", reageert manager Jo Cassiers. "Maar Joeri zit niet goed in zijn vel momenteel. Ook de ontgoocheling van de gemeenteraadsverkiezingen (Fransen kwam in Herentals op en haalde als BV amper 121 stemmen, red.) zal daar niet vreemd aan zijn, vermoed ik.

Ik heb over onze samenwerking en zijn toekomst plannen tot mijn verbazing ook een aantal dingen op zijn website moeten lezen. Het is duidelijk dat er nu eerst en dringend een gesprek met Joeri moet volgen om de neuzen weer in dezelfde richting te krijgen. Wat Jemmusic betreft, hebben wij best nog plannen met hem. De deur is ons inziens niet gesloten. Joeri wil credibele muziek maken en eindelijk van dat Idool 2004-etiket af. Daar moeten we samen een oplossing voor zoeken, ik verwacht eind deze week nieuws."
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio