Potaarde wordt A-mano

Restaurant De Potaarde aan de Antwerpsesteenweg veranderde van naam, opzet en uitzicht. A-Mano wil, naast de bekende kwaliteitsvolle zaak, ook plaats bieden aan klanten die op zoek zijn naar een goedkopere snack, een ijsje of een pannenkoek.

jmartynowski

BR>

Restaurant De Potaarde veranderde van naam en deels ook van opzet. A-Mano is de nieuwe naam van de zaak die overdag een brasserie wil zijn. ”Precies drie jaar geleden nam ik de zaak over en we slaagden er met ons team in om het de klanten erg naar hun zin te maken”, zegt zaakvoerder Gene Nauwelaerts, die vooral bekend is onder zijn pseudoniem Gene Summer. ”Vooral ‘s avonds en in het weekend draait de zaak op volle toeren. Toch bleven we op zoek om ook overdag extra volk te begroeten.”

Het idee dat je in het restaurant aan de Antwerpsesteenweg 69 in Rumst alleen terecht kunt voor speciale menu’s en bijhorende prijzen wil de zaakvoerder uit de wereld helpen.

Een en ander gebeurt op een grondige wijze. Om zowel binnen als buiten een aantal aanpassingswerkzaamheden te kunnen uitvoeren, sloot De Potaarde vorige week de deuren. Afgelopen vrijdag heropende de zaak onder de naam A-Mano.

”Met A-Mano plaatsen we ook kleinere en goedkopere gerechten op het menu”, zegt Gene. ”Bovendien zijn we ook zeven dagen op zeven geopend. Tijdens de weekends blijft alles zoals voorheen. Chef-kok Joost Van den Eede staat garant dat een en ander tot in de puntjes verzorgd is.”

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio