Tenniscentrum Kromveld staat te koop

Tenniscentrum Kromveld staat te koop

Tenniscentrum Kromveld staat te koop

Print
Bonheiden - Het Bonheidense tennis- en squashcentrum Kromveld aan de Oude Schrieksebaan staat te koop. Na twee decennia acht zaakvoerder Emiel Sweeck de tijd rijp om zijn recreatiecentrum in andere handen te geven.
BR>
De ruim zeshonderd leden van Kromveld moeten zich volgens Emiel Sweeck niet al te veel zorgen maken over hun mogelijkheden om te tennissen, nu het tenniscentrum in de etalage staat. ”Er zijn al verschillende gegadigden opgedoken. Uit de gesprekken die ik reeds heb gehad, blijft Kromveld negen kansen op tien een tenniscentrum”, zegt Emiel Sweeck. Ruim twintig jaar geleden kwam hij aan het roer van Kromveld te staan.

”Kromveld doet het goed. Onze tennisschool telt ruim driehonderd jongeren, die voor lessen op tien trainers kunnen rekenen. Ik ben ondertussen 76 jaar en vind het tijd om de zaak uit handen te geven. Aangezien geen van mijn kinderen het zag zitten mijn plaats in te nemen, heb ik Kromveld te koop gezet. Als geen van de gegadigden toehapt, kan ik er nog altijd een gerant inzetten”, zegt Emiel Sweeck nog.
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio