Schraeyen draait nog twee jaar mee

Print
Meerhout - VLD-lijsttrekker en huidig schepen Felix Schraeyen (61) start op 1 januari 2007 aan zijn zevende legislatuur in de Meerhoutse gemeenteraad. Het liberale boegbeeld wil na twee jaar plaatsmaken voor jongeren.
BR>
Felix Schraeyen is al 36 jaar een zekerheid in de Meerhoutse gemeenteraad. De lijsttrekker van VLD tijdens de afgelopen verkiezingen maakt zijn laatste maanden als schepen van Openbare Werken door. VLD ging van vier naar drie zetels en tuimelt uit de meerderheid. ”Dat was erg zuur voor ons omdat we iets meer stemmen haalden dan zes jaar geleden, maar door de forse winst van CD verliezen we een zetel.

Bovendien komen we voor die vierde zetel enkele stemmen tekort”, vertolkt Felix Schraeyen zijn gevoelens. ”Ik was persoonlijk serieus ontgoocheld omdat ik me zes jaar volledig aan mijn taak heb gekweten met veel positieve resultaten. Blijkbaar is dat niet meer genoeg om de kiezer te overtuigen. Ik ga nog twee jaar zetelen om de ploeg te begeleiden en omdat ik 465 kiezers niet zomaar kan laten vallen. Daarna laat ik na 38 jaar gemeenteraad de fakkel aan de jeugd.” Felix Schraeyen was tien jaar schepen in Meerhout.
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio